Thisted Jiu Jitsu Klub

I gang med at træne jiu jitsu .

Mød op i klubben på en træningsaften vores Dojo (trænings lokale) ligger i Skolegade 4d på 2 sal 7700  Thisted
tag noget trænings tøj med , gerne noget med lange ærmer og lange ben det gør ikke noget at det er slidt evt. noget gammelt jogging tøj elle lignende der må og kan holde til at blive rykket lidt i og kan tåle at blive slidt lidt på knæene.
Som begynder får du selvfølgelig den ekstra hjælp du har behov for, indtil du er blevet så rutineret at du kan klare at følge træningen selvstændig.
Du har som nyt medlem 3 uger gratis træning fra den første træningsaften,( gælder ikke for tidsbegrænsede hold)  så du har mulighed for at finde ud af om jiu jitsu også er noget for dig.
  

Medlemskab af klubben 

Ønsker du at fortsætte træningen udover den 3 ugers prøve perioden, henvender du dig til din instruktør og udfylder en indmeldelses blanket, du modtager nogle dage senere en kontingent opkrævning og når du betalt den er du fuldgyldig medlem af klubben .


Anskaffelse af "Gi"  jiu jitsu dragt

Når du er blevet meldt ind skal du også have anskaffet en dragt en såkaldt "Do gi" i daglig tale kalde den bare en "gi" en ny "gi" til børn koster fra ca. 375,- kr og en voksen "gi" koster fra ca. 475.- kr og kan bestilles hjem gennem klubbens indkøber mod forudbetaling, bemærk der findes flere forskellige type gi'er hvoraf de tynde glatte gi'er bruges i bla. karate, ju jutsu og brasilien jiu jitsu, men den eneste type gi som er godkendt til brug her i klubben er den vaffelvævede originale "Judo gi" og det er også den eneste der i længden kan hold til at blive hevet og rykket i som vi gør i vores stilart.

 

"Graduering"

Når man har trænet i et vis tidrum er det muligt at komme op til  bælteprøve. forud for prøven skal der betales et såkaldt prøve gebyr på 50,- kr
Der skal også bestilles et bælte i den farve man nu skal bruge skal bruge, bæltet koster 75,- kr og skal bestilles samtidig med tilmelding til prøven.
Hvis en elev ikke består en prøve første gang skal der ikke betales nyt prøve gebyr, man betaler kun for den samme prøve en gang.
De forskellige bælteprøver kommer indenfor nogle fastlagte tids intervaller hvor man ligeledes skal have deltaget i et bestemt antal trænings pas.
kravene for at en elev gå op til graduering er ens for alle elever indenfor de enkelte bæltegrader og der gives normalt ikke dispensation for disse krav.